Selecteer een pagina

Home ยป LG magnetron onderdelen

LG magnetron onderdelen

Zodra uw LG magnetron niet meer werkt, kan het repareren met de juiste onderdelen genoeg zijn. U hoeft hierdoor niet lang op zoek te gaan naar een nieuw apparaat, maar geniet weer jarenlang van uw eigen magnetron. Bestel de onderdelen in de webshop van Onderdelenwinkeltje.nl: snel, gemakkelijk en geleverd binnen 48 uur!

Een divers aanbod aan LG magnetron onderdelen
Met meer dan 2 miljoen onderdelen in de webshop, bieden wij een divers aanbod aan onderdelen. Ook kunt u bij ons terecht voor onderdelen voor uw LG wasmachine of onderdelen voor uw magnetron van een ander merk. Een aantal voorbeelden van LG magnetron onderdelen die u bij ons kunt bestellen, zijn:

  • Ovenlampen met fitting
  • Grill-elementen
  • Draairingen voor een plateau
  • Kabels

Zoek gericht naar onderdelen met het typenummer

Weet u wat het typenummer is van uw LG magnetron? Zo niet, dan raden wij u aan om dit eerst te achterhalen. Hierdoor zoekt u namelijk een stuk gerichter in de webshop. Dit typenummer is weergegeven op het typenummerplaatje, dat u doorgaans aan de achterzijde van de magnetron terugvindt.

Stel uw vragen in de winkel of telefonisch

Wilt u graag meer weten over het aanbod aan onderdelen voor uw LG magnetron van Onderdelenwinkeltje.nl? Neem in dat geval even contact op door te bellen naar 0180-661142, of breng een bezoek aan de winkel in Lekkerkerk, nabij Rotterdam. Voorafgaand aan uw bezoek in vult u het afspraakformulier in. Met welke onderdelen repareert u binnenkort uw magnetron van LG?

N

Meer dan 2 miljoen onderdelen op voorraad

Z

In slechts een paar muisklikken besteld

Gegarandeerde levering binnen 48 uur