Selecteer een pagina

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

LG magnetron onderdelen

Zodra uw LG magnetron niet meer werkt, kan het repareren met de juiste onderdelen genoeg zijn. U hoeft hierdoor niet lang op zoek te gaan naar een nieuw apparaat, maar geniet weer jarenlang van uw eigen magnetron. Bestel de onderdelen in de webshop van Onderdelenwinkeltje.nl: snel, gemakkelijk en geleverd binnen 48 uur!

Een divers aanbod aan LG magnetron onderdelen
Met meer dan 2 miljoen onderdelen in de webshop, bieden wij een divers aanbod aan onderdelen. Ook kunt u bij ons terecht voor onderdelen voor uw LG wasmachine of onderdelen voor uw magnetron van een ander merk. Een aantal voorbeelden van LG magnetron onderdelen die u bij ons kunt bestellen, zijn:

  • Ovenlampen met fitting
  • Grill-elementen
  • Draairingen voor een plateau
  • Kabels

Zoek gericht naar onderdelen met het typenummer

Weet u wat het typenummer is van uw LG magnetron? Zo niet, dan raden wij u aan om dit eerst te achterhalen. Hierdoor zoekt u namelijk een stuk gerichter in de webshop. Dit typenummer is weergegeven op het typenummerplaatje, dat u doorgaans aan de achterzijde van de magnetron terugvindt.

Stel uw vragen in de winkel of telefonisch

Wilt u graag meer weten over het aanbod aan onderdelen voor uw LG magnetron van Onderdelenwinkeltje.nl? Neem in dat geval even contact op door te bellen naar 0180-661142, of breng een bezoek aan de winkel in Lekkerkerk, nabij Rotterdam. Voorafgaand aan uw bezoek in vult u het afspraakformulier in. Met welke onderdelen repareert u binnenkort uw magnetron van LG?

N

Meer dan 2 miljoen onderdelen op voorraad

Z

In slechts een paar muisklikken besteld

Gegarandeerde levering binnen 48 uur